terima kasih SENDAYU TINGGI ♥


hari tu, muka ada scars sebab pimples *abaikan ADAM's name* tumpukan bahagian pipi. kena letak krim and sapu bedak banyak-banyak baru boleh cover scars. tapi sekarang ..

this pic is without editing
see the difference? dah boleh cover scars hanya dengan dua step. 

1) foundation flawless skin SENDAYU TINGGI
2) compact powder SENDAYU TINGGI
simple and easy. tak payah nak pakai apa-apa krim lagi or toner or apa-apa.just FOUNDATION AND BEDAK. dah siap dan comel. ngehngehngeh . okay, this is from my own experience. saya pengguna tegar produk SENDAYU TINGGI and its absolutely awesome. siapa-siapa yang nak cuba produk ni (bagi yang ada masalah kulit muka berjerawat atau berminyak), u should start with this product :-


i'm using that for a few months and hasilnya boleh buat saya senyum sorang-sorang. all the pimples and acne memang ghaib. then, bila dah semua pimples and acne ghaib, untuk hilangkan scars yang masih tertepek kat muka, farah mula gunakan this one :-


dah dua bulan farah guna yang ni, dan alhamdulillah, kulit pun semakin okay, scars pun dah makin kurang. tapi kena rajin la. kalau boleh, gunakan produk SENDAYU TINGGI je. i mean, bermula dari set pencuci muka, toner, mask and scrub, foundation dan compact powder, baru boleh tengok hasil yang ketara dalam masa few weeks je. dan bila pergi buat facial pun, farah akan ke tempat yang guna produk SENDAYU TINGGI untuk buat treatment for acne. sangat puas hati.

terima kasih SENDAYU TINGGI  ♥

p/s: dalam proses mengumpulkan set alat make-up dari SENDAYU TINGGI. 

9 comments:

cik najihah said...

mst mahal kan

[fArAh aLiAs] said...

agak mahal act cik najihah, tp sebab berbaloi, gna jgk . hehe. sbb tkut lau da guna produk lain, pimples naek blik. takut2. serammm. taknak dah.

iffyfy said...

salam farah~ sy pn baru2 nie guna ST, bersyukur sgt sbab jrawat2 yg timbul da mula kring :) dah hilang jrwt ne nnt nak gna yg utk hlangkan parut pla :)

[fArAh aLiAs] said...

wsalam iffyfy. baguslah kalau cmtu. teruskan guna ST kalau produk kena ng kulit muka. good luck ya! nanti, inform me the feedback yar!

eLLa said...

nice r..tahniah..hehe..

Biey Bariyah said...
This comment has been removed by the author.
Biey Bariyah said...

Salam Farah..
saya mengalami masalah kulit berjerawat dan ada parut jerawat. saya baru berniat nak menggunakan produk ST.. bila baca blog Farah tentang produk ST ni menambahkan semangat saya lagi utk menggunakannya. Owh yer Farah tinggal di mana yer sebab saya nak tahu dimana area farah selalu buat facial.

hanisdzul said...

salam.. farah, sy nk tnye, se flawless ni ssuai utk usia lingkungn bpe ye?
sy de mslah yg sme. n skung sy tgh gunakn st oily n acne series. n lpas acne dh lesap sy nk gne plak flawless series ni.. tp set ni bleh ke licinkn kulit yg x rata, hlgkn bekas n cerahkn kulit??

hanisdzul said...

assalamualaikum.. farah, skrg sy tgh mcuba set acne ST ni.. n lpas ni ingt nk tkar set flawless plak. cme nk kpastian, set flawless ni dpt ke hilgkn kulit x rata spy jd licin, tgangkn kulit, cerahkn n mrpatkn liang pori?? :)